Vegan vistaco's
Vegan vistaco's

Vegan vistaco's

Als vegan eet je natuurlijk geen vis, daarom gebruiken we voor deze taco's de plantaardige variant.

10 min. bereiden
4 min. oventijd
redelijk pittig
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

zonnebloemolie

12

vegetarische zeesticks

1 krop

sla

150 g

maiskorrels in blik

1

eetrijpe avocado

1

rode paprika

12

tacoschelpen

6 el

salsa hot

Als vegan eet je natuurlijk geen vis, daarom gebruiken we voor deze taco's de plantaardige variant.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de zeesticks 8 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.

2

Haal ondertussen de blaadjes los van de krop sla. Laat de maiskorrels uitlekken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in plakjes. Halveer de paprika. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.

3

Bak de tacoschelpen 4 min. in de oven. Vul ze elk met een blad sla, de mais, avocado, paprika en een zeestick. Schep er wat salsa op en serveer.