
Taco's met gyros, mango en salsa
Taco’s tropicana met salsa en zoete mango.
Ingrediënten
4 personen
1
verse mango
2 el
zonnebloemolie
300 g
gyrosreepjes
400 g
verse Mexicaanse roerbakgroente
10 el
salsa hot
12
tacoschelpen
200 g
eikenbladslamelange
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de mango. Snijd het vruchtvlees los van de pit en snijd in stukjes.
Verhit de olie in een wok roerbak de gyrosreepjes 3 min. Voeg de groenten toe en bak 4 min. mee. Voeg de mango toe en bak nog 1 min. Roer de salsasaus erdoor.
Verwarm ondertussen de tacoschelpen volgens aanwijzingen op de verpakking. Leg de taco’s op 4 borden en vul met sla. Verdeel het vlees-groentemengsel en de rest van de salsasaus over de sla in de tacoschelpen. Serveer de rest van de groenten erbij.
Taco's met gyros, mango en salsa
Instructievideo - 02:05 min.
Mango snijden
Instructievideo - 01:02 min.
Taco's met gyros, mango en salsa
Taco’s tropicana met salsa en zoete mango.

hoofdgerecht
4 personen
450 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de mango. Snijd het vruchtvlees los van de pit en snijd in stukjes.
Verhit de olie in een wok roerbak de gyrosreepjes 3 min. Voeg de groenten toe en bak 4 min. mee. Voeg de mango toe en bak nog 1 min. Roer de salsasaus erdoor.
Verwarm ondertussen de tacoschelpen volgens aanwijzingen op de verpakking. Leg de taco’s op 4 borden en vul met sla. Verdeel het vlees-groentemengsel en de rest van de salsasaus over de sla in de tacoschelpen. Serveer de rest van de groenten erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 verse mango
2 el zonnebloemolie
300 g gyrosreepjes
400 g verse Mexicaanse roerbakgroente
10 el salsa hot
12 tacoschelpen
200 g eikenbladslamelange