Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus
Een buddha-bowl kun je vullen naar smaak. Wij kiezen voor quinoa, biet en avocado.
900 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 limoen
limoen
1 eetlepel milde olijfolie
milde olijfolie
250 gram koelverse gekookte quinoa-bulgurmix
koelverse gekookte quinoa-bulgurmix
1 eetrijpe avocado
eetrijpe avocado
200 gram Chioggia-bietjes
Chioggia-bietjes
200 gram koelverse sojabonen
koelverse sojabonen
100 gram hummus rode biet
hummus rode biet
50 gram ongebrande pecannoten
ongebrande pecannoten
Dit heb je nodig
kommen
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
September 2018 - September 2018
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng samen met de olijfolie door de quinoa-bulgurmix.
Verdeel de quinoamix over de kommen. Snijd de avocado in plakjes. Schil de bietjes en schaaf in zo dun mogelijke plakken.
Verdeel in compartimenten de avocado, bietjes en sojabonen over de kommen. Schep de hummus in het midden en bestrooi met de noten.
Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus
Een buddha-bowl kun je vullen naar smaak. Wij kiezen voor quinoa, biet en avocado.

hoofdgerecht
2 personen
900 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng samen met de olijfolie door de quinoa-bulgurmix.
Verdeel de quinoamix over de kommen. Snijd de avocado in plakjes. Schil de bietjes en schaaf in zo dun mogelijke plakken.
Verdeel in compartimenten de avocado, bietjes en sojabonen over de kommen. Schep de hummus in het midden en bestrooi met de noten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 limoen
1 el milde olijfolie
250 g koelverse gekookte quinoa-bulgurmix
1 eetrijpe avocado
200 g Chioggia-bietjes
200 g koelverse sojabonen
100 g hummus rode biet
50 g ongebrande pecannoten
Dit heb je nodig
kommen




