Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus

Een buddha-bowl kun je vullen naar smaak. Wij kiezen voor quinoa, biet en avocado.

900 kcal

10 min. bereiden

4.4/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 limoen

    limoen

  • 1 eetlepel milde olijfolie

    milde olijfolie

  • 250 gram koelverse gekookte quinoa-bulgurmix

    koelverse gekookte quinoa-bulgurmix

  • 1 eetrijpe avocado

    eetrijpe avocado

  • 200 gram Chioggia-bietjes

    Chioggia-bietjes

  • 200 gram koelverse sojabonen

    koelverse sojabonen

  • 100 gram hummus rode biet

    hummus rode biet

  • 50 gram ongebrande pecannoten

    ongebrande pecannoten

Dit heb je nodig

  • kommen


September 2018 - September 2018

Aan de slag

  1. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng samen met de olijfolie door de quinoa-bulgurmix.

  2. Verdeel de quinoamix over de kommen. Snijd de avocado in plakjes. Schil de bietjes en schaaf in zo dun mogelijke plakken.

  3. Verdeel in compartimenten de avocado, bietjes en sojabonen over de kommen. Schep de hummus in het midden en bestrooi met de noten.

Wat vond je van dit recept?

Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus

Een buddha-bowl kun je vullen naar smaak. Wij kiezen voor quinoa, biet en avocado.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig