Homemade vissticks met boontjes & citroenmayo
Homemade vissticks met boontjes & citroenmayo
bewaar
bewaar

Homemade vissticks met boontjes & citroenmayo

Zelf vissticks maken is een makkie. Echt!

30 min. bereiden
16waarderingen

Aan de slag

1

Schil de aardappelen en snijd elke aardappel in 4 gelijke stukken. Kook in water met eventueel zout in 20 min gaar. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen 6 min. gaar. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

2

Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de citroen uit. Meng de mayonaise met 1 el citroensap (bij 4 personen) en het –rasp. Breng op smaak met peper.

3

Bestrooi de pangasiusfilets met peper en eventueel zout en snijd in 8 repen van 3 cm breed. Roer de eieren los in een diep bord en strooi de panko in een ander diep bord. Haal de vis eerst door het ei en vervolgens door de panko. Verhit de helft van de boter in 2 koekenpannen en bak de vissticks in 5 min. rondom goudbruin en gaar.

4

Giet de aardappelen af, maar vang wat kookvocht op. Stamp met de rest van de boter en 150 ml kookvocht (bij 4 personen) tot een smeuïge puree. Breng op smaak met peper.

5

Verdeel de boontjes, aardappelpuree en vissticks over de borden. Bestrooi de boontjes met de gebakken uitjes en serveer de citroenmayonaise erbij.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Homemade vissticks met boontjes & citroenmayo

Zelf vissticks maken is een makkie. Echt!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig