Nachoschotel met tomatenblokjes en geraspte kaas
Nachoschotel met tomatenblokjes en geraspte kaas
bewaar
bewaar

Nachoschotel met tomatenblokjes en geraspte kaas

Borrelhapje wordt hoofdgerecht. Daar zijn maar een paar kleine aanpassingen voor nodig!

10 min. bereiden
15 min. oventijd
77waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel af onder koud water en laat uitlekken. Verwijder van de rode paprika de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de bonen, paprika, tomatenblokjes en chili mix in een ovenschaal. Bestrooi met de peper. Verdeel de tortillachips en geraspte kaas erover.

3

Bak de nachoschotel in 15 min. goudbruin en gaar. Serveer met de crème fraîche.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Nachoschotel met tomatenblokjes en geraspte kaas

Borrelhapje wordt hoofdgerecht. Daar zijn maar een paar kleine aanpassingen voor nodig!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig