bewaar
Nachoschotel met tomatenblokjes en geraspte kaas
Nachoschotel met tomatenblokjes en geraspte kaas
bewaar

Nachoschotel met tomatenblokjes en geraspte kaas

Borrelhapje wordt hoofdgerecht. Daar zijn maar een paar kleine aanpassingen voor nodig!

10 min. bereiden
15 min. oventijd
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

360 g

kidneybonen in pot

1

rode paprika

800 g

tomatenblokjes in blik

64 g

Knorr natuurlijk lekker chili

125 g

tortillachips naturel

100 g

geraspte belegen kaas

125 ml

crème fraîche

Dit heb je nodig

  • grote ovenschaal (20 x 30 cm)

Borrelhapje wordt hoofdgerecht. Daar zijn maar een paar kleine aanpassingen voor nodig!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel af onder koud water en laat uitlekken. Verwijder van de rode paprika de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de bonen, paprika, tomatenblokjes en chili mix in een ovenschaal. Bestrooi met de peper. Verdeel de tortillachips en geraspte kaas erover.

3

Bak de nachoschotel in 15 min. goudbruin en gaar. Serveer met de crème fraîche.