Eenpans-nachoschotel
Eenpans-nachoschotel

Eenpans-nachoschotel

Koken op de camping saai? Nee hoor, op één pit kun je ook Mexicaans koken.

10 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

2 personen

700 g

bonenschotel Mexicaans

75 g

geraspte belegen kaas

100 g

glutenvrije tortillachips

2

trostomaten

1

rode ui

½ el

traditionele olijfolie

50 g

jalapeñoplakjes in pot

Koken op de camping saai? Nee hoor, op één pit kun je ook Mexicaans koken.

Aan de slag

Verwarm de bonen in een hapjespan al omscheppend 5 min. op laag vuur. Verdeel de geraspte kaas en de helft van de tortillachips over de bonen en verwarm met de deksel op de pan nog 5 min. of tot de kaas smelt. Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes. Snipper de ui. Meng de tomaten, ui en de olie tot een salsa. Verdeel de jalapeños over de schotel. Serveer met de salsa en de rest van de chips.

tip

combinatietipLekker met guacemole en een frisse komkommersalade

Eenpans-nachoschotel

Instructievideo - 00:29 min.