Eenpans-nachoschotel
Koken op de camping saai? Nee hoor, op één pit kun je ook Mexicaans koken.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 700 g bonenschotel Mexicaans
- 75 g geraspte belegen kaas
- 100 g glutenvrije tortillachips
- 2 trostomaten
- 1 rode ui
- ½ el traditionele olijfolie
- 50 g jalapeñoplakjes in pot
Advertentie
Bereiden
Verwarm de bonen in een hapjespan al omscheppend 5 min. op laag vuur. Verdeel de geraspte kaas en de helft van de tortillachips over de bonen en verwarm met de deksel op de pan nog 5 min. of tot de kaas smelt. Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes. Snipper de ui. Meng de tomaten, ui en de olie tot een salsa. Verdeel de jalapeños over de schotel. Serveer met de salsa en de rest van de chips.
combinatietip:
Lekker met guacemole en een frisse komkommersalade

Eenpans-nachoschotel
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 650 kcal
- eiwit 27 g
- koolhydraten 64 g
-
vet 28 g
waarvan verzadigd 10 g - natrium 560 mg
- vezels 16 g
Ook te zien in
Eenpans-nachoschotel
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Eenpans-nachoschotel
- 700 g bonenschotel Mexicaans
Verwarm de bonen in een hapjespan al omscheppend 5 min. op laag vuur.
- 75 g geraspte belegen kaas
- 50 g glutenvrije tortillachips
Verdeel de geraspte kaas en de tortillachips over de bonen en verwarm met de deksel op de pan nog 5 min. of tot de kaas smelt.
- 2 trostomaten
- 1 rode ui
- ½ el traditionele olijfolie
Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes. Snipper de ui. Meng de tomaten, ui en de olie tot een salsa.
- 50 g jalapeñoplakjes in pot
- 50 g glutenvrije tortillachips
Verdeel de jalapeños over de schotel. Serveer met de salsa en de rest van de chips.
combinatietip:
Lekker met guacemole en een frisse komkommersalade