Waterkers-sojabonensoep
Waterkers-sojabonensoep
bewaar
bewaar

Waterkers-sojabonensoep

Groen, groener groenst! Als voorgerecht serveren we soep van sojabonen en waterkers.

10 min. bereiden
11waarderingen

Aan de slag

1

Breng het water aan de kook met de groentebouillonpoeder. Voeg de sojaboontjes en tuinerwten toe, breng opnieuw aan de kook en laat 2 min. koken.

2

Schenk de hete soep in de blender en voeg de waterkers, sushigember en 1 el vocht (per 4 personen) uit het potje gember toe. Voeg ook het basilicum toe, maar houd een paar blaadjes achter voor de garnering. Pureer in de blender tot een gladde soep.

3

Verdeel de soep over diepe borden of kommen. Roer de kokosyochurt los met 1 el (bij 4 personen) water. Schep in elk bord 1 el kokosyochurt en garneer met het achtergehouden basilicum. Serveer direct.

bewaartipJe kunt de soep tot en met het pureren 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen en bewaar afgedekt in de koelkast.

Waterkers-sojabonensoep

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Waterkers-sojabonensoep

Groen, groener groenst! Als voorgerecht serveren we soep van sojabonen en waterkers.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig