Notenbroodbruschette met uienchutney en geitenkaas
Notenbroodbruschette met uienchutney en geitenkaas

Notenbroodbruschette met uienchutney en geitenkaas

Brood mag niet ontbreken op een borrelplank. Lekker met zelfgemaakte uienchutney.

35 min. bereiden
10 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

250 g

rode ui

1 el

milde olijfolie

1 tl

venkelzaad

½ tl

chilivlokken

3 el

appelciderazijn

1 el

lichte basterdsuiker

6 plakken

muesli notenbrood

200 g

zachte geitenkaas naturel

Brood mag niet ontbreken op een borrelplank. Lekker met zelfgemaakte uienchutney.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de rode uien in halve ringen. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de uien met de venkelzaad en de chilivlokken ca. 25 min. op laag vuur tot ze zacht en zoet zijn. Roer regelmatig. Voeg de appelciderazijn en de lichte basterdsuiker toe en bak nog 5 min.

2

Snijd ondertussen de plakken volkoren muesli notenbrood elk in 4 gelijke stukken. Leg ze op een ovenrooster en bak 10 min. in het midden van de oven. Verdeel de geitenkaas over de notenbroodbruschette en verdeel daar wat van de uienchutney over.