Geitenkaas-truffelrol met pistache-crunch
Geitenkaas-truffelrol met pistache-crunch

Geitenkaas-truffelrol met pistache-crunch

Truffel, pistache en cranberry's gaan aan de rol met geitenkaas. Als dat geen kerstfeestje wordt!

10 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

8 personen

200 g

verse geitenkaas naturel

1 el

truffeltapenade

40 g

gepelde pistachenoten

40 g

gedroogde cranberry's

Truffel, pistache en cranberry's gaan aan de rol met geitenkaas. Als dat geen kerstfeestje wordt!

Aan de slag

1

Kneed de plakjes geitenkaas samen tot een rol van 10 cm lang (per 8 personen). Halveer de rol met een groot scherp mes in de lengte. Bestrijk de snijkant van 1 helft met de truffeltapenade en leg de andere helft erop.

2

Hak de pistachenoten en cranberry’s fijn. Meng goed en leg op een bord. Rol de geitenkaasrol erdoor en druk de noten en cranberry’s een beetje aan.