Bouil­la­bais­se­soep met ge­krui­de soep­sten­gels

Een chique én snel voorgerecht. Handig, kun je alvast door met de volgende gang.

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 175 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 12 min. oventijd
(3) waardeer
frans voorgerecht Een chique én snel voorgerecht. Handig, kun je alvast door met de volgende gang. 4 personen
2 3

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Ontdooi ondertussen het bladerdeeg.
  2. Meng de tomatenpuree met het water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes roomboterbladerdeeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min.
  3. Bereid ondertussen de bouillabaissesoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soepstengels erbij.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 560 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Bouillabaissesoep met gekruide soepstengels

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bouil­la­bais­se­soep met ge­krui­de soep­sten­gels

1
1
  • 2 plakken diepvries roomboterbladerdeeg

Verwarm de oven voor op 200 °C. Ontdooi ondertussen het bladerdeeg.

2
2
  • 70 g tomatenpuree in blik
  • 1 el kraanwater
  • 2 tl suiker
  • 2 tl gedroogde oregano

Meng de tomatenpuree met het water, de suiker en oregano. Bestrijk de plakjes roomboterbladerdeeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen.

3
3

Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min.

4
4
  • 1140 ml AH Excellent Franse bouillabaisse in zak

Bereid ondertussen de bouillabaissesoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soepstengels erbij.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.