Soepstengels met tomaat en oregano
45 kcal
5 min. bereiden, 12 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1 blikje tomatenpuree
tomatenpuree
2 theelepel suiker
suiker
2 theelepel gedroogde oregano
gedroogde oregano
2 plakje roomboterbladerdeeg
roomboterbladerdeeg
Dit heb je nodig
bakplaat, bekleed met bakpapier
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2012 nr. 11 - Alles uit de oven
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de tomatenpuree met 1 el water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes deeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. Eet ze warm, lauw of koud.
- algemeenU kunt de soepstengels 4 uur van tevoren maken.
Bladerdeegstengels maken
Instructievideo - 01:29 min.
Soepstengels met tomaat en oregano

bijgerecht
10 personen
45 kcal
5 min. bereiden
12 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de tomatenpuree met 1 el water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes deeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. Eet ze warm, lauw of koud.
algemeen:U kunt de soepstengels 4 uur van tevoren maken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 10 personen)
1 blikje tomatenpuree
2 tl suiker
2 tl gedroogde oregano
2 plakje roomboterbladerdeeg
Dit heb je nodig
bakplaat, bekleed met bakpapier




