Soepstengels met tomaat en oregano

45 kcal

5 min. bereiden, 12 min. wachten

3/5

(37)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 blikje tomatenpuree

    tomatenpuree

  • 2 theelepel suiker

    suiker

  • 2 theelepel gedroogde oregano

    gedroogde oregano

  • 2 plakje roomboterbladerdeeg

    roomboterbladerdeeg

Dit heb je nodig

  • bakplaat, bekleed met bakpapier


Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de tomatenpuree met 1 el water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes deeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. Eet ze warm, lauw of koud.

  • algemeenU kunt de soepstengels 4 uur van tevoren maken.
  • Bladerdeegstengels maken

    Instructievideo - 01:29 min.

Wat vond je van dit recept?

Soepstengels met tomaat en oregano

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig