Gourmet mini-nachoschotel

Deze nacho's maak je gewoon in je gourmetpannetje! Met zoveel kaas als je maar wilt.

120 kcal

10 min. bereiden

4.8/5

(14)

Ingrediënten

Aantal porties

Aan de slag

  1. Snijd de steelaanzet van de snoeppaprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne ringen. Snijd de bosui in dunne ringetjes.

  2. Verdeel ⅛ van de maistortillachips over 1 gourmetpannetje. Bestrooi met ⅛ van de paprikaringen en ⅛ van de geraspte kaas. Zet het pannetje onder de grill en laat de kaas in ca. 5 min. smelten.

  3. Verdeel ⅛ van de chilisaus en ⅛ van de bosuiringen over de mini-nachoschotel. Herhaal met de rest van de ingrediënten.

  • combinatietipLekker met guacamole.
  • Gourmet mini nacho schotel

    Instructievideo - 00:16 min.

Wat vond je van dit recept?

Gourmet mini-nachoschotel

Deze nacho's maak je gewoon in je gourmetpannetje! Met zoveel kaas als je maar wilt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig