bewaar
Gourmet mini-nachoschotel
Gourmet mini-nachoschotel
bewaar

Gourmet mini-nachoschotel

Deze nacho's maak je gewoon in je gourmetpannetje! Met zoveel kaas als je maar wilt.

10 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

8 porties

4

snoeppaprika's

1

bosuitje

150 g

tortillachips naturel

100 g

geraspte kaas pittig 45+

6 el

chilisaus

Deze nacho's maak je gewoon in je gourmetpannetje! Met zoveel kaas als je maar wilt.

Aan de slag

1

Snijd de steelaanzet van de snoeppaprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne ringen. Snijd de bosui in dunne ringetjes.

2

Verdeel ⅛ van de maistortillachips over 1 gourmetpannetje. Bestrooi met ⅛ van de paprikaringen en ⅛ van de geraspte kaas. Zet het pannetje onder de grill en laat de kaas in ca. 5 min. smelten.

3

Verdeel ⅛ van de chilisaus en ⅛ van de bosuiringen over de mini-nachoschotel. Herhaal met de rest van de ingrediënten.

combinatietipLekker met guacamole.

Gourmet mini nacho schotel

Instructievideo - 00:16 min.