Romige aardappelpuree met peterselie en citroen
Romige aardappelpuree met peterselie en citroen
bewaar
bewaar

Romige aardappelpuree met peterselie en citroen

Met aardappelpuree zit je altijd goed. Zeker als je die extra lekker maakt met citroen en peterselie.

25 min. bereiden
14waarderingen

Aan de slag

1

Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook in water met eventueel zout in 20 min. gaar.

2

Snijd ondertussen de peterselie zo fijn mogelijk. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil.

3

Giet de aardappelen af, maar vang 200 ml kookvocht (per 4 personen) op. Stamp de aardappelen met de peterselie, boter en het citroenrasp fijn met de pureestamper.

4

Roer de slagroom en 150 ml kookvocht (per 4 personen) erdoor. Voeg eventueel meer kookvocht toe om de puree smeuïg te maken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige aardappelpuree met peterselie en citroen

Met aardappelpuree zit je altijd goed. Zeker als je die extra lekker maakt met citroen en peterselie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig