Snackgranola

Borrelnootjes wordt borrelgranola met rozijn, mango, amandel en pecan.

90 kcal

10 min. bereiden

5/5

(3)

Ingrediënten

Aantal personen

2019 nr. 01 - Een goede start, het kan!

2019 week 01-02 - 2019 week 01-02

Aan de slag

  1. Snijd de rijstwafels in blokjes van 1½ cm.

  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de rijstwafelblokjes 3 min. op laag vuur. Besprenkel met de honing en meng goed, zodat alle stukjes een laagje honing krijgen.

  3. Strooi de kaneel erover en verwarm nog 1 min. Zet het vuur uit en voeg de verrijkermix toe. Ook lekker door de yoghurt.

Wat vond je van dit recept?

Snackgranola

Borrelnootjes wordt borrelgranola met rozijn, mango, amandel en pecan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig