bewaar
Volkorentosti met biet en geitenkaas
Volkorentosti met biet en geitenkaas
bewaar

Volkorentosti met biet en geitenkaas

Deze keer geen ham en kaas, maar geitenkaas en biet. Verrassend lekker!

10 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

2 personen

100 g

chavroux frais nature 45+ kaas

4 sneetjes

volkorenvloerbrood

100 g

biet julienne

1 el

balsamicoazijn

15 g

ongezouten walnoten

½ el

arachideolie

Dit heb je nodig

  • tostiapparaat

Deze keer geen ham en kaas, maar geitenkaas en biet. Verrassend lekker!

Aan de slag

1

Verkruimel de geitenkaas en verdeel over de helft van de sneetjes brood. Meng de bietjes met de balsamico en verdeel over de geitenkaas. Hak de walnoten grof en verdeel erover.

2

Dek af met de rest van de sneetjes brood en druk aan. Bak de tosti’s in in het tosti-ijzer zonder olie of in een koekenpan met de olie. Snijd schuin doormidden en serveer direct.

algemeenDe balsamicoazijn is een ‘dagkeuze’ en past niet in de Schijf van Vijf. Wil je eten volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, dan kun je per dag 3 tot 5 keer iets kleins (de ‘dagkeuze’) buiten de Schijf kiezen.

variatietipOok lekker met geraspte bietjes i.p.v. bietjulienne.

Volkorentosti met biet en geitenkaas

Instructievideo - 00:18 min.