Kruidige avocadodip met snoepgroenten
Lekker bij de borrel: knapperige groenten met een kruidige dip.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g diepvries zachte avocadostukjes
- 1 el Euroma by Jonnie Boer cevichekruiden
- 600 g snoepgroentemix
Keukenspullen
- staafmixer met hoge beker
- staafmixer
Advertentie
Bereiden
- Doe de ontdooide avocadostukjes in een hoge beker samen met de cevichekruiden. Pureer met de staafmixer tot een gladde dip. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Serveer de dip met de groenten in een grote schaal.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 135 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 7 g
-
vet 10 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 80 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Kruidige avocadodip met snoepgroenten
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kruidige avocadodip met snoepgroenten
- 250 g diepvries zachte avocadostukjes
- 1 el Euroma by Jonnie Boer cevichekruiden
Doe de ontdooide avocadostukjes in een hoge beker samen met de cevichekruiden.
Pureer met de staafmixer tot een gladde dip. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- 600 g snoepgroentemix
Serveer de dip met de groenten in een grote schaal.