Kruidige avocadodip met snoepgroenten
Lekker bij de borrel: knapperige groenten met een kruidige dip.
135 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
1 el
½ bosje
230 g
300 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2019 nr. 01 - Een goede start, het kan!
2019 week 05-06 - 2019 week 05-06
januari 2022 - januari 2022
Snijd de avocado’s in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees fijn met de guacamolekruiden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd het blad van de radijs, laat een stukje van de steel zitten. Spoel de radijsjes goed schoon en halveer. Snijd de komkommers en de snoeppaprika’s in de lengte in kwarten. Verwijder eventueel de zaden van de paprika’s.
Serveer de dip met de groenten in een grote schaal.
Kruidige avocadodip met snoepgroenten
Lekker bij de borrel: knapperige groenten met een kruidige dip.

4 personen
135 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de avocado’s in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees fijn met de guacamolekruiden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd het blad van de radijs, laat een stukje van de steel zitten. Spoel de radijsjes goed schoon en halveer. Snijd de komkommers en de snoeppaprika’s in de lengte in kwarten. Verwijder eventueel de zaden van de paprika’s.
Serveer de dip met de groenten in een grote schaal.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetrijpe avocado's
1 el guacamolekruiden
½ bosje radijs
230 g snoepgroente komkommers
300 g snoepgroente paprikamix




