Volkorenpasta met spinazie en tonijn
De penne serveer je met een tomatensaus met spinazie en tonijn: bueno!
430 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 tenen
300 g
450 g
850 ml
500 ml
25 g
320 g
400 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2020 week 49-50 - 2020 week 49-50
januari 2019 - januari 2019
Snijd de knoflook fijn. Doe de pasta, groente, gepelde tomaten en knoflook in een soeppan.
Schenk het kokende water erbij, breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. zonder de deksel op de pan koken. Roer regelmatig zodat de pasta niet plakt.
Ris ondertussen de naaldjes en blaadjes van de takjes kruiden, snijd fijn en schep door de pasta. Laat de tonijn uitlekken.
Voeg in de laatste 2 min. de spinazie in delen toe. Zet het vuur uit en schep de tonijn erdoor.
- serveertipLekker met chilivlokken.
Volkorenpasta met spinazie en tonijn
De penne serveer je met een tomatensaus met spinazie en tonijn: bueno!

hoofdgerecht
4 personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Doe de pasta, groente, gepelde tomaten en knoflook in een soeppan.
Schenk het kokende water erbij, breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. zonder de deksel op de pan koken. Roer regelmatig zodat de pasta niet plakt.
Ris ondertussen de naaldjes en blaadjes van de takjes kruiden, snijd fijn en schep door de pasta. Laat de tonijn uitlekken.
Voeg in de laatste 2 min. de spinazie in delen toe. Zet het vuur uit en schep de tonijn erdoor.
serveertip:Lekker met chilivlokken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 tenen knoflook
300 g volkoren penne rigate
450 g macaroni-spaghettigroente
850 ml Mutti San Marzano tomaten in blik
500 ml kokend water
25 g verse Italiaanse kruiden
320 g tonijn in water in blik
400 g verse spinazie




