Volkorenpasta met spinazie en tonijn

De penne serveer je met een tomatensaus met spinazie en tonijn: bueno!

430 kcal

15 min. bereiden

2.6/5

(334)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 tenen knoflook

    knoflook

  • 300 gram volkoren penne rigate

    volkoren penne rigate

  • 450 gram macaroni-spaghettigroente

    macaroni-spaghettigroente

  • 850 ml Mutti San Marzano tomaten in blik

    Mutti San Marzano tomaten in blik

  • 500 ml kokend water

    kokend water

  • 25 gram verse Italiaanse kruiden

    verse Italiaanse kruiden

  • 320 gram tonijn in water in blik

    tonijn in water in blik

  • 400 gram verse spinazie

    verse spinazie

2020 week 49-50 - 2020 week 49-50

januari 2019 - januari 2019

Aan de slag

  1. Snijd de knoflook fijn. Doe de pasta, groente, gepelde tomaten en knoflook in een soeppan.

  2. Schenk het kokende water erbij, breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. zonder de deksel op de pan koken. Roer regelmatig zodat de pasta niet plakt.

  3. Ris ondertussen de naaldjes en blaadjes van de takjes kruiden, snijd fijn en schep door de pasta. Laat de tonijn uitlekken.

  4. Voeg in de laatste 2 min. de spinazie in delen toe. Zet het vuur uit en schep de tonijn erdoor.

  • serveertipLekker met chilivlokken.

Wat vond je van dit recept?

Volkorenpasta met spinazie en tonijn

De penne serveer je met een tomatensaus met spinazie en tonijn: bueno!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig