bewaar
Volkorenpasta met spinazie en tonijn
Volkorenpasta met spinazie en tonijn
bewaar

Volkorenpasta met spinazie en tonijn

De penne serveer je met een tomatensaus met spinazie en tonijn: bueno!

15 min. bereiden
212waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

300 g

volkoren penne rigate

450 g

macaroni-spaghettigroente

850 ml

Mutti San Marzano tomaten in blik

500 ml

kokend water

25 g

verse Italiaanse kruiden

320 g

tonijn in water in blik

400 g

verse spinazie

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Doe de pasta, groente, gepelde tomaten en knoflook in een soeppan.

2

Schenk het kokende water erbij, breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. zonder de deksel op de pan koken. Roer regelmatig zodat de pasta niet plakt.

3

Ris ondertussen de naaldjes en blaadjes van de takjes kruiden, snijd fijn en schep door de pasta. Laat de tonijn uitlekken.

4

Voeg in de laatste 2 min. de spinazie in delen toe. Zet het vuur uit en schep de tonijn erdoor.

serveertipLekker met chilivlokken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenpasta met spinazie en tonijn

De penne serveer je met een tomatensaus met spinazie en tonijn: bueno!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig