Volkorenpasta met spinazie en tonijn

De penne serveer je met een tomatensaus met spinazie en tonijn: bueno!

430 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Doe de pasta, groente, gepelde tomaten en knoflook in een soeppan.

  2. Schenk het kokende water erbij, breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. zonder de deksel op de pan koken. Roer regelmatig zodat de pasta niet plakt.

  3. Ris ondertussen de naaldjes en blaadjes van de takjes kruiden, snijd fijn en schep door de pasta. Laat de tonijn uitlekken.

  4. Voeg in de laatste 2 min. de spinazie in delen toe. Zet het vuur uit en schep de tonijn erdoor.

  • serveertipLekker met chilivlokken.

Volkorenpasta met spinazie en tonijn

De penne serveer je met een tomatensaus met spinazie en tonijn: bueno!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig