Sushibowl met gerookte zalm en garnalen
Sushibowl met gerookte zalm en garnalen
bewaar
bewaar

Sushibowl met gerookte zalm en garnalen

Wat een plaatje, dit gerecht. En dan heb je het nog niet geproefd!

35 min. bereiden
16waarderingen

Aan de slag

1

Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de rijst over een brede schaal en laat iets afkoelen. Verwarm de rijstazijn, suiker en een snufje zout in een steelpan en laat al roerend de suiker en het zout oplossen. Laat iets afkoelen tot kamertemperatuur en schep door de rijst.

2

Maak ondertussen de radijs schoon en snijd in kwarten. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in stukjes.

3

Verdeel de bereide sushirijst, radijs, avocado, biet, zalmblokjes en garnalen over de kommen. Knip de tuinkers en strooi over de sushibowl. Serveer de sojasaus erbij en eventueel extra sojasaus naar smaak.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sushibowl met gerookte zalm en garnalen

Wat een plaatje, dit gerecht. En dan heb je het nog niet geproefd!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig