Frui­tig des­sert

Sluit je diner eens af met een tropisch toetje. Lekker fris.

(1) waardeer
nagerecht Sluit je diner eens af met een tropisch toetje. Lekker fris. 4 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • blender

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de schil van de sinaasappels (inclusief het witte deel) eraf, snijd het vruchtvlees in plakken en leg deze dakpansgewijs op de borden.
  2. Snijd de abrikozen in stukjes. Pureer in de blender de mangostukjes met de abrikozen en de Mild & Creamy Naturel Ongezoet. Verdeel dit mengsel over de sinaasappelplakjes.
  3. Hak de pistachenoten grof en strooi samen met de granaatappelpitjes over het gerecht. Serveer direct.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 80 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Fruitig dessert

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frui­tig des­sert

1
1
  • 4 handsinaasappels

Snijd de schil van de sinaasappels (inclusief het witte deel) eraf, snijd het vruchtvlees in plakken en leg deze dakpansgewijs op de borden.

2
2
  • 4 gedroogde abrikozen

Snijd de abrikozen in stukjes.

3
3
  • 125 g diepvries doosjevol mangostukjes
  • 250 ml Alpro Mild & Creamy Naturel ongezoet

Pureer in de blender de mangostukjes met de abrikozen en de Mild & Creamy Naturel Ongezoet.

4
4

Verdeel dit mengsel over de sinaasappelplakjes.

5
5
  • 50 g gepelde ongezouten pistachenoten
  • 50 g zongerijpte granaatappelpitjes

Hak de pistachenoten grof en strooi samen met de granaatappelpitjes over het gerecht. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.