Snelle kippensoep met Libanese wraps
Over een kwartiertje eten? Ja hoor, dat gaat lukken.

Advertentie
Ingrediënten
- 350 ml kippenbouillon in pot
- 1 liter kraanwater
- 250 g kipgehakt naturel
- 500 g tuinkruidensoepgroenten
- 4 Libanese wraps
- 4 el hummus naturel
- 4 plakken rauwe ham
- 40 g rucola
Keukenspullen
- grillpan
Advertentie
Bereiden
- Schenk de bouillon in een soeppan en voeg het water toe. Breng aan de kook.
- Draai ondertussen met vochtige handen kleine soepballetjes van het kipgehakt. Voeg als de bouillon kookt de soepballetjes en soepgroenten toe. Breng opnieuw tegen de kook aan en houd tegen de kook tot de soepballetjes gaar zijn, dit duurt ca. 5 à 6 min.
- Bestrijk ondertussen de Libanese wraps met de hummus, leg op elke wrap een plak rauwe ham en verdeel de rucola erover. Verhit de grillpan. Rol de wraps losjes op en gril 2 min. in de grillpan. Keer halverwege. Serveer bij de kippensoep.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 425 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 41 g
-
vet 17 g
waarvan verzadigd 4 g - natrium 840 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Snelle kippensoep met Libanese wraps
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Snelle kippensoep met Libanese wraps
- 350 ml kippenbouillon in pot
- 1 liter kraanwater
Schenk de bouillon in een soeppan en voeg het water toe. Breng aan de kook.
- 250 g kipgehakt naturel
Draai ondertussen met vochtige handen kleine soepballetjes van het kipgehakt.
- 500 g tuinkruidensoepgroenten
Voeg als de bouillon kookt de soepballetjes en soepgroenten toe.
Breng opnieuw tegen de kook aan en houd tegen de kook tot de soepballetjes gaar zijn, dit duurt ca. 5 à 6 min.
- 4 Libanese wraps
- 4 el hummus naturel
- 4 plakken rauwe ham
- 40 g rucola
Bestrijk ondertussen de Libanese wraps met de hummus, leg op elke wrap een plak rauwe ham en verdeel de rucola erover.
Verhit de grillpan. Rol de wraps losjes op en gril 2 min. in de grillpan. Keer halverwege. Serveer bij de kippensoep.