Halloumi met shoarmakruiden en platbrood
Halloumi met shoarmakruiden en platbrood

Halloumi met shoarmakruiden en platbrood

Is het halloumi? Is het shoarma? Het is best of both worlds!

15 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

komkommer

1

kleine rode ui

15 g

verse munt

1

limoen

150 g

rauwkost radijsmix

225 g

halloumi 43+ kaas

1 el

Euroma Turkse shoarmakruiden

4

Libanese wraps

200 g

hummus naturel

Dit heb je nodig

  • grillpan

Is het halloumi? Is het shoarma? Het is best of both worlds!

Aan de slag

1

Snijd de komkommer in blokjes van ca. 1 cm. Snipper de rode ui en snijd de munt fijn. Pers de limoen uit. Meng de komkommer met de radijsmix, rode ui, munt, 1 el limoensap (per 4 personen), peper en zout.

2

Snijd de halloumi in 8 plakken (per 4 personen) en bestrooi met de shoarmakruiden, de rest van het limoensap en peper. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de halloumi 3 min., keer halverwege.

3

Serveer alles in kommetjes, ook de hummus. Serveer met de Libanese wraps; laat iedereen zijn of haar broodje zelf maken.