
Halloumi met shoarmakruiden en platbrood
Is het halloumi? Is het shoarma? Het is best of both worlds!
Ingrediënten
4 personen
1
komkommer
1
kleine rode ui
15 g
verse munt
1
limoen
150 g
rauwkost radijsmix
225 g
halloumi 43+ kaas
1 el
Euroma Turkse shoarmakruiden
4
Libanese wraps
200 g
hummus naturel
Dit heb je nodig
grillpan
Aan de slag
Snijd de komkommer in blokjes van ca. 1 cm. Snipper de rode ui en snijd de munt fijn. Pers de limoen uit. Meng de komkommer met de radijsmix, rode ui, munt, 1 el limoensap (per 4 personen), peper en zout.
Snijd de halloumi in 8 plakken (per 4 personen) en bestrooi met de shoarmakruiden, de rest van het limoensap en peper. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de halloumi 3 min., keer halverwege.
Serveer alles in kommetjes, ook de hummus. Serveer met de Libanese wraps; laat iedereen zijn of haar broodje zelf maken.