Vistortilla's met kibbeling en Mexicaanse groenten
Vistortilla's met kibbeling en Mexicaanse groenten

Vistortilla's met kibbeling en Mexicaanse groenten

De salsa van avocado, mangoblokjes en tabasco maakt dit gerecht helemaal af.

30 min. bereiden
10 min. oventijd
redelijk pittig
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

175 g

verse zongerijpte mangostukjes

2

eetrijpe avocado's

½ tl

tabasco

325 g

gebakken kibbeling

1 el

zonnebloemolie

400 g

Mexicaanse roerbakgroente

8

tortillawraps

125 g

sour cream

De salsa van avocado, mangoblokjes en tabasco maakt dit gerecht helemaal af.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd ondertussen de mangostukjes in blokjes van 1 cm. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in even grote blokjes als de mango. Meng de avocado en mangoblokjes met de tabasco.

2

Verwarm de gebakken kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.

3

Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de roerbakgroente 5 min. Bestrooi met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de koekenpan.

4

Bestrijk de wraps met de sour cream. Verdeel de roerbakgroente, kibbeling en salsa over de wraps en vouw dubbel.

tip

serveertipHoud je van pittig? Voeg dan wat extra tabasco toe.