bewaar
Fajita's met gegrilde kalkoen en avocado
Fajita's met gegrilde kalkoen en avocado
bewaar

Fajita's met gegrilde kalkoen en avocado

Ideaal als je snel een maaltijd op tafel wil zetten

15 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

arachideolie

4

kalkoenfiletschnitzels

28 g

fajita seasoning mix

450 g

diepvries gegrilde groenten

2 kropjes

babyromainesla

2

eetrijpe avocado's

8

volkoren tortillawraps

125 g

sour cream

Dit heb je nodig

  • grillpan

Ideaal als je snel een maaltijd op tafel wil zetten

Aan de slag

1

Meng de helft van de kruidenmix met ⅔ van de olie en bestrijk de schnitzels rondom met het mengsel. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten met de rest van de kruidenmix 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

2

Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter en gril de schnitzels in 6 min. gaar. Keer halverwege.

3

Snijd de kropjes babyromaine in de lengte in reepjes. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in reepjes.

4

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de schnitzels in reepjes en verdeel samen met de gegrilde groenten, sla, avocado en sour cream over kommen en zet met de tortilla’s op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen wraps beleggen.

combinatietipLekker met jalapeño voor extra pit.