Bloemkoolcurry met kip en naan

Voor een bloemkoolcurry met kip en kokosmelk zijn we altijd te porren. Voora als hij -zoals deze- in 20 minuten op tafel staat.

710 kcal

20 min. bereiden, 6 min. oventijd

4.2/5

(212)

Ingrediënten

Aantal personen

2019 nr. 03 - Lentegroen

2019 week 13-14 - 2019 week 13-14

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bloemkool in roosjes en kook 5 min. in water met wat zout. Giet af.

  2. Schil en rasp de gember. Snijd de kip in blokjes van 3 cm. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de kip in 5 min. op hoog vuur goudbruin.

  3. Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Voeg de gember, het limoensap, de currypasta en kokosmelk toe aan de kip en laat 3 min. op middelhoog vuur koken.

  4. Verwarm de naan ca. 6 min. in het midden van de oven. Voeg de bloemkoolroosjes toe aan de curry en laat 2 min. zachtjes koken.

  5. Verdeel de curry over diepe borden en bestrooi met de cashewnoten en limoenrasp. Serveer met de naan.

Wat vond je van dit recept?

Bloemkoolcurry met kip en naan

Voor een bloemkoolcurry met kip en kokosmelk zijn we altijd te porren. Voora als hij -zoals deze- in 20 minuten op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig