bewaar
Bloemkoolschaapjes
Bloemkoolschaapjes
bewaar

Bloemkoolschaapjes

Zó schattig, dat je bijna zou vergeten dat je ze ook op kunt eten.

10 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 porties

5

zwarte olijf zonder pit

8

pijnboompitten

200 g

bloemkool

40 g

rozijnen

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Zó schattig, dat je bijna zou vergeten dat je ze ook op kunt eten.

Aan de slag

Maak met een scherp mesje in 4 olijven aan weerszijden van het gat inkepingen voor de ogen. Druk hier aan elke kant een pijnboompit in. Snijd de laatste olijf in 8 partjes, dit worden de oortjes. Steek bovenop in elk bloemkoolroosje 2 cocktailprikkers en prik hier het hoofdje op. Duw de olijfpartjes als oortjes in het gat van de olijf. Rijg de rozijnen aan 16 cocktailprikkers. Steek in elk lijfje van bloemkool 4 cocktailprikkers als poten.