Minipita's met warm pekelvlees

85 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. In broodrooster shoarmabroodjes roosteren. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Rucola grof snijden en in kom mengen met dressing en pijnboompitten. In koekenpan olie verhitten. Pekelvlees erdoor scheppen en ca. 2 minuten zachtjes bakken. Pitabroodjes in kwarten snijden. Kwarten openduwen en beetje rucolasalade erin scheppen. Hierop wat pekelvlees scheppen.

  • algemeenServetjes: Serveer de pitabroodjes in 'servetjes' van bakpapier. Snijd bakpapier in vierkantjes van ca. 5 cm en vouw ze tot driehoekjes. Vouw rond elke pita en driehoekje bakpapier en zet ze dan rechtop in een laag schaaltje.

Minipita's met warm pekelvlees

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig