Vegetarische pasta met tomatensaus en mozzarella

Deze volkorenpasta staat zó op tafel en is nog vegetarisch ook!

560 kcal

25 min. bereiden

3.3/5

(103)

Ingrediënten

Aantal personen

2019 nr. 04 - Zon op je bord

Lekker bezig 2020 - Lekker bezig 2020

Allerhande Box Week 23 2019 - Allerhande Box Week 23 2019

Aan de slag

  1. Snijd de courgettes in blokjes van 1 cm. Snijd de knoflook fijn. Haal de blaadjes van de Italiaanse kruiden en snijd ze fijn.

  2. Verhit de olie op laag vuur en bak de courgette samen met de knoflook 2 min. Voeg de fijngesneden kruiden en de gepelde tomaten met saus toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat op laag vuur 10 min. zachtjes koken. Druk de tomaten stuk met een houten lepel.

  3. Halveer ondertussen de minimozzarella. Kook de linguine beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Meng de pasta met de saus en de halve mozzarellabolletjes.

Wat vond je van dit recept?

Vegetarische pasta met tomatensaus en mozzarella

Deze volkorenpasta staat zó op tafel en is nog vegetarisch ook!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig