Vegetarische pasta met tomatensaus en mozzarella

Deze volkorenpasta staat zó op tafel en is nog vegetarisch ook!

560 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de courgettes in blokjes van 1 cm. Snijd de knoflook fijn. Haal de blaadjes van de Italiaanse kruiden en snijd ze fijn.

  2. Verhit de olie op laag vuur en bak de courgette samen met de knoflook 2 min. Voeg de fijngesneden kruiden en de gepelde tomaten met saus toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat op laag vuur 10 min. zachtjes koken. Druk de tomaten stuk met een houten lepel.

  3. Halveer ondertussen de minimozzarella. Kook de linguine beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Meng de pasta met de saus en de halve mozzarellabolletjes.

Vegetarische pasta met tomatensaus en mozzarella

Deze volkorenpasta staat zó op tafel en is nog vegetarisch ook!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig