Tapashamburger met sla en stokbrood

Burgers in de vorm van tapas, misschien wel het ultieme borrelhapje!

170 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe het gehakt in een kom en meng met de helft van de mosterd en het zout. Draai er 8 balletjes van en druk ze plat tot burgertjes van Ø 5 cm.

  2. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbakaag en bak de burgers in 3 min. per kant bruin en gaar. Verdeel elk plakje cheddar in 4 vierkanten en verdeel ze de laatste 2 min. over de burgers.

  3. Snijd ondertussen het brood in 8 plakjes van 2 cm dik en rooster het. Haal 8 blaadjes van de kropjes sla.

  4. Bestrijk het stokbrood met de rest van de mosterd en beleg met de sla en de burgers. Rijg een snoeptomaatje en een mini-augurk aan elke de tapasprikker en prik in de burgers.

Tapashamburger met sla en stokbrood

Burgers in de vorm van tapas, misschien wel het ultieme borrelhapje!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig