bewaar
Groene asperges met bladerdeeg
Groene asperges met bladerdeeg
bewaar

Groene asperges met bladerdeeg

Hapje met bladerdeeg om lekker weg te happen.

5 min. bereiden
15 min. oventijd
9waarderingen

Ingrediënten

16 porties

2 plakken

bladerdeeg

16

verse groene asperges

2 el

AH Biologische basilicumpesto

Dit heb je nodig

  • bakkwast

  • bakpapier

Hapje met bladerdeeg om lekker weg te happen.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C en ontdooi het bladerdeeg. Verwijder de houtachtige onderkant van de groene asperges.

2

Bestrijk de plakken bladerdeeg met behulp van de bakkwast met de helft van de pesto. Snijd elke plak in de lengte in 8 repen. Wikkel elke reep om een asperge en rek eventueel een beetje uit. Bestrijk met de rest van de pesto. Verdeel de asperges over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. Keer halverwege.

Groene asperges met bladerdeeg

Instructievideo - 00:15 min.