Groe­ne as­per­ges met bla­der­deeg

Hapje met bladerdeeg om lekker weg te happen.

  • bijgerecht
  • 16 stuks
  • 30 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 15 min. oventijd
(2) waardeer
hollands bijgerecht Hapje met bladerdeeg om lekker weg te happen. 16 stuks
5 2

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakkwast
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en ontdooi het bladerdeeg. Verwijder de houtachtige onderkant van de groene asperges.
  2. Bestrijk de plakken bladerdeeg met behulp van de bakkwast met de helft van de pesto. Snijd elke plak in de lengte in 8 repen. Wikkel elke reep om een asperge en rek eventueel een beetje uit. Bestrijk met de rest van de pesto. Verdeel de asperges over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. Keer halverwege.
video

Groe­ne as­per­ges met bla­der­deeg

leuk-snel - 00:15 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 30 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 40 mg
Tags
Ook te zien in
maart-april 2019

Groene asperges met bladerdeeg

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Groe­ne as­per­ges met bla­der­deeg

1
1
  • 2 plakken bladerdeeg

Verwarm de oven voor op 200 °C en ontdooi het bladerdeeg.

2
2
  • 16 verse groene asperges

Verwijder de houtachtige onderkant van de groene asperges.

3
3
  • 1 el AH Biologische basilicumpesto

Bestrijk de plakken bladerdeeg met behulp van de bakkwast met de pesto. Snijd elke plak in de lengte in 8 repen.

4
4
  • 1 el AH Biologische basilicumpesto

Wikkel elke reep om een asperge en rek eventueel een beetje uit. Bestrijk met de rest van de pesto.

5
5

Verdeel de asperges over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. Keer halverwege.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.