Fruitspies met lemon curd en pistachenoten
Fruitspies met lemon curd en pistachenoten

Fruitspies met lemon curd en pistachenoten

20 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

8 porties

1

eetrijpe mango

250 g

verse aardbei

150 g

verse blauwe bessen

200 g

crème fraîche

150 ml

lemon curd

50 g

gepelde pistachenoten

Dit heb je nodig

  • satéprikkers

  • glazen

Aan de slag

1

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1½ cm. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer grote exemplaren. Rijg de stukjes mango, aardbeien en blauwe bessen aan de prikkers.

2

Meng de crème fraîche met de lemon curd en verdeel over de glazen. Hak de noten fijn en strooi over het lemoncurdmengsel. Zet in elk glas 2 spiesjes.

bereidingstipJe kunt dit gerecht een ½ dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.