Fruit­spies met le­mon curd en pis­ta­che­no­ten

  • nagerecht
  • 8 stuks
    • 20 min. bereiden
(3) waardeer
nagerecht 8 stuks
5 3

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 16 satéprikkers
  • 8 glazen

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1½ cm. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer grote exemplaren. Rijg de stukjes mango, aardbeien en blauwe bessen aan de prikkers.
  2. Meng de crème fraîche met de lemon curd en verdeel over de glazen. Hak de noten fijn en strooi over het lemoncurdmengsel. Zet in elk glas 2 spiesjes.

bereidingstip:

Je kunt dit gerecht een ½ dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Advertentie

Fruitspies met lemon curd en pistachenoten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fruit­spies met le­mon curd en pis­ta­che­no­ten

1
1
  • 1 eetrijpe mango

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1½ cm.

2
2
  • 250 g verse aardbeien

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer grote exemplaren.

3
3
  • 150 g verse blauwe bessen

Rijg de stukjes mango, aardbeien en blauwe bessen aan de prikkers.

4
4
  • 200 g crème fraîche
  • 150 ml lemon curd

Meng de crème fraîche met de lemon curd en verdeel over de glazen.

5
5
  • 50 g gepelde pistachenoten

Hak de noten fijn en strooi over het lemoncurdmengsel. Zet in elk glas 2 spiesjes.

bereidingstip:

Je kunt dit gerecht een ½ dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.