Beef­bur­ger op groen­te­brood­je

Black Angus burgers van de barbecue komen uitstekend tot hun recht op deze burgerbroodjes.

(2) waardeer
hoofdgerecht Black Angus burgers van de barbecue komen uitstekend tot hun recht op deze burgerbroodjes. 4 personen
5 2

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • barbecue

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes van een ½ cm. Doe in een kom. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Voeg toe aan de paprika. Snijd de koriander fijn en voeg toe. Meng de chilisaus door de paprikasalsa.
  2. Snijd de groentebroodjes open. Snijd de tomaten in plakken.
  3. Gril de burgers ca. 14 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Leg de laatste 2 min. de plakken cheddar erop en keer de burgers dan niet meer. Laat de cheddar smelten met de deksel op de barbecue. Gril de groentebroodjes op de snijkant 1 min. op de barbecue.
  4. Verdeel de misticanze salade en vervolgens de augurk over de onderkanten van de broodjes. Leg de cheeseburgers erop. Verdeel de tomaat en paprikasalsa erover en dek af met de bovenkanten van de broodjes.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 1.240 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Beefburger op groentebroodje

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Beef­bur­ger op groen­te­brood­je

1
1

Steek de barbecue aan.

2
2
  • 1 groene paprika

Halveer de paprika in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes van een ½ cm. Doe in een kom.

3
3
  • 1 verse rode peper

Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Voeg toe aan de paprika.

4
4
  • 5 g verse koriander

Snijd de koriander fijn en voeg toe.

5
5
  • 3 el zoete chilisaus

Meng de chilisaus door de paprikasalsa.

6
6
  • 4 No Fairytales paprika-chili hamburgerbollen
  • 2 vleestomaten

Snijd de groentebroodjes open. Snijd de tomaten in plakken.

7
7
  • 4 Black Angus burgers

Gril de burgers ca. 14 min. op de barbecue. Keer regelmatig.

8
8
  • 4 plakken cheddar

Leg de laatste 2 min. de plakken cheddar erop en keer de burgers dan niet meer.

9
9

Laat de cheddar smelten met de deksel op de barbecue. Gril de groentebroodjes op de snijkant 1 min. op de barbecue.

10
10
  • 40 g misticanza salade
  • 4 augurkplakjes

Verdeel de misticanze salade en vervolgens de augurk over de onderkanten van de broodjes.

11
11

Leg de cheeseburgers erop. Verdeel de tomaat en paprikasalsa erover en dek af met de bovenkanten van de broodjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.