bewaar
Volkorenpincho's
Volkorenpincho's
bewaar

Volkorenpincho's

Met dit recept tover je brood snel om tot hoogstaande hapjes. Lekker voor op de borrelplank.

10 min. bereiden
8 min. oventijd
0waarderingen

Ingrediënten

12 porties

2 sneetjes

AH Liefde & Passie volkorenbrood

165 g

verse gerookte makreelfilet

1 el

gevriesdroogde bieslook

2 el

extra vierge olijfolie

3 el

rood-gele paprikareepjes in pot

Dit heb je nodig

  • tapasprikkers

Met dit recept tover je brood snel om tot hoogstaande hapjes. Lekker voor op de borrelplank.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de sneetjes brood elk in 6 stukken. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.

2

Pluk de makreelfilet met behulp van 2 vorken in kleine stukjes. Meng met de bieslook en olijfolie. Laat de paprikareepjes uitlekken.

3

Neem de broodstukjes uit de oven en beleg met de makreel en de paprikareepjes. Steek in elk broodje een tapasprikker en serveer.