Volkorenpincho's
Volkorenpincho's
bewaar
bewaar

Volkorenpincho's

Met dit recept tover je brood snel om tot hoogstaande hapjes. Lekker voor op de borrelplank.

10 min. bereiden
8 min. oventijd
0waarderingen

5 ingrediënten

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de sneetjes brood elk in 6 stukken. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.

2

Pluk de makreelfilet met behulp van 2 vorken in kleine stukjes. Meng met de bieslook en olijfolie. Laat de paprikareepjes uitlekken.

3

Neem de broodstukjes uit de oven en beleg met de makreel en de paprikareepjes. Steek in elk broodje een tapasprikker en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenpincho's

Met dit recept tover je brood snel om tot hoogstaande hapjes. Lekker voor op de borrelplank.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig