Mi­ni ti­ra­mi­su no ba­ke chee­se­ca­kes

Heerlijk zomerse met verse frambozen.

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 485 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(0) waardeer
italiaans nagerecht Heerlijk zomerse met verse frambozen. 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de boter in een steelpan en laat op laag vuur smelten. Neem van het vuur. Doe de lange vingers in een keukenmachine en maal fijn. Er mogen wat stukjes in zitten. Meng de boter, lange vingers en koffiepoeder door elkaar. Verdeel over de glazen en druk aan.
  2. Meng de mascarpone, kwark en poedersuiker door elkaar. Verdeel voorzichtig over de glazen. Zet 30 min. in de koelkast, zodat de bodem een beetje opstijft. Verdeel de frambozen over de glazen: zet ze rechtop. Serveer direct.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 24 g
  • natrium 40 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
juli-augustus 2019

Mini tiramisu no bake cheesecakes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mi­ni ti­ra­mi­su no ba­ke chee­se­ca­kes

1
1
  • 75 g ongezouten roomboter

Doe de boter in een steelpan en laat op laag vuur smelten. Neem van het vuur.

2
2
  • 100 g lange vingers

Doe de lange vingers in een keukenmachine en maal fijn. Er mogen wat stukjes in zitten.

3
3
  • 1.8 g espressostick

Meng de boter, lange vingers en koffiepoeder door elkaar. Verdeel over de glazen en druk aan.

4
4
  • 150 g mascarpone
  • 250 g volle kwark
  • 2 el poedersuiker

Meng de mascarpone, kwark en poedersuiker door elkaar. Verdeel voorzichtig over de glazen.

5
5
  • 125 g frambozen

Zet 30 min. in de koelkast, zodat de bodem een beetje opstijft. Verdeel de frambozen over de glazen: zet ze rechtop. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.