Tagliatelle met Italiaanse kaassaus en spinazie
Tagliatelle met Italiaanse kaassaus en spinazie

Tagliatelle met Italiaanse kaassaus en spinazie

Een Italiaanse smaaksensatie: eierpasta met romige saus.

15 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

tagliatelle all'uovo

60 g

pijnboompitten

2 tenen

knoflook

1 el

milde olijfolie

500 g

cherrytomaten

1 tl

gemalen nootmuskaat

400 g

verse spinazie

520 g

Grand'Italia Romana-saus

Een Italiaanse smaaksensatie: eierpasta met romige saus.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

2

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de cherrytomaten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en nootmuskaat toe en bak 30 sec.

3

Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Voeg de Romana-saus toe en verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Giet de pasta af, meng met de saus, verdeel over diepe borden en bestrooi met de pijnboompitten.

tip

serveertipLekker met Parmezaanse kaas.