Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten
725 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
375 g
50 g
1
1 teen
3 el
250 g
600 g
100 g
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 26-27 - 2005 week 26-27
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de spekreepjes met de ui en knoflook 4 min. Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken. Schep de rozijnen erdoor zodra alle spinazie geslonken is en warm 1 min. mee. Verdeel de tagliatelle over borden en schep het spinaziemengsel erop. Bestrooi met de pijnboompitten.
Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten

hoofdgerecht
4 personen
725 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de spekreepjes met de ui en knoflook 4 min. Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken. Schep de rozijnen erdoor zodra alle spinazie geslonken is en warm 1 min. mee. Verdeel de tagliatelle over borden en schep het spinaziemengsel erop. Bestrooi met de pijnboompitten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
375 g tagliatelle bicolore
50 g pijnboompitten
1 ui
1 teen knoflook
3 el traditionele olijfolie
250 g magere spekreepjes
600 g verse spinazie
100 g blanke rozijnen
Dit heb je nodig
wok




