- Verhit de olie in een wok en roerbak de kipblokjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 5 min. koken. Schep de peen julienne erdoor en zet het vuur uit. Breng op smaak met de vissaus. 
- Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst met de Thaise curry. 
Snelle roerbak met kip en kokosmelk
Met 12 minuten staat-ie op tafel. En hij is ook nog eens glutenvrij.
- serveertipLekker met fijngesneden bosui.
Snelle roerbak met kip en kokosmelk
Met 12 minuten staat-ie op tafel. En hij is ook nog eens glutenvrij.

hoofdgerecht
4 personen
917 kcal
12 min. bereiden
Aan de slag
- Verhit de olie in een wok en roerbak de kipblokjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 5 min. koken. Schep de peen julienne erdoor en zet het vuur uit. Breng op smaak met de vissaus. 
- Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst met de Thaise curry. 
serveertip:Lekker met fijngesneden bosui.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 el arachideolie
325 g gemarineerde Thaise kipfiletblokjes
600 g Thaise wokgroente
400 ml kokosmelk
150 g rauwkost peen julienne
1 tl vissaus
600 g 1 minuut basmatirijst