Zoete-aardappelcurry

Voeg eens zoete aardappel toe aan de Thaise curry: verrassend lekker!

720 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 cm (brunoise). Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de kipfiletblokjes en aardappelblokjes 2 min. Voeg de wokgroente toe en roerbak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat het geheel op laag vuur in 10 min. gaar worden. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de rijst over de kommen en schep de curry erover.

  • combinatietipLekker met koriander en een partje limoen.
  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Zoete-aardappelcurry

Voeg eens zoete aardappel toe aan de Thaise curry: verrassend lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig