bewaar
Basisrecept voor klassieke gevulde eieren
Basisrecept voor klassieke gevulde eieren
bewaar

Basisrecept voor klassieke gevulde eieren

Gevulde eieren zijn multi-inzetbaar: ze doen het goed op de paastafel én bij de borrel!

30 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

16 porties

8

middelgrote eieren

3 el

mayonaise

1 tl

kerriepoeder

½ el

dijonmosterd

½ bakje

tuinkers

Dit heb je nodig

  • spuitzak met kartelmondje

Gevulde eieren zijn multi-inzetbaar: ze doen het goed op de paastafel én bij de borrel!

Aan de slag

1

Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel eruit en doe in een kom.

2

Prak het eigeel met een vork. Meng de mayonaise, kerriepoeder en mosterd erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee. Bestrooi met de tuinkers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Basisrecept voor klassieke gevulde eieren

Gevulde eieren zijn multi-inzetbaar: ze doen het goed op de paastafel én bij de borrel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig