Wentelteefjes zonder melk
Wentelteefjes zonder melk

Wentelteefjes zonder melk

Voor ontbijt? Lunch? Of toetje?

15 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

kristalsuiker

1 tl

gemalen kaneel

2

middelgrote eieren

100 ml

water

8 sneetjes

Liefde & Passie speltbrood

40 g

ongezouten plantenmargarine

Voor ontbijt? Lunch? Of toetje?

Aan de slag

1

Klop de suiker, de kaneel, de eieren en het water los in een diep bord. Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood door het eimengsel.

2

Verhit de helft van de margarine in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem ze uit de pan, verhit de rest van de margarine en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.

tip

serveertipLekker met kaneelsuiker.