Carpaccio-wraps
Wrap it up! En stop er wat carpaccio in als je dan toch bezig bent.
Ingrediënten
2 personen
2
tortillawraps
40 g
rucola
125 g
AH Biologisch carpaccio met kaas, dressing en pijnboompitten
1½ el
truffelmayonaise
Aan de slag
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio. Besmeer de wraps met de truffelmayonaise. Verdeel achtereenvolgens de carpaccio, rucola en pijnboompitten en kaas uit de carpaccioverpakking erover. Rol de wraps strak op en snijd schuin door.
Carpaccio-wraps
Wrap it up! En stop er wat carpaccio in als je dan toch bezig bent.

null personen
340 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio. Besmeer de wraps met de truffelmayonaise. Verdeel achtereenvolgens de carpaccio, rucola en pijnboompitten en kaas uit de carpaccioverpakking erover. Rol de wraps strak op en snijd schuin door.
bereidingstip:Je kunt de wraps maximaal 1 dag van tevoren maken. Bewaar ze in de koelkast tot gebruik.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)2 tortillawraps
40 g rucola
125 g AH Biologisch carpaccio met kaas, dressing en pijnboompitten
1½ el truffelmayonaise