Tabouleh met boerenkool, tonijn & gekookt ei

Tabouleh is een Libanese salade die je zelf kunt vullen. Deze variant is met veel groenten, tonijn en ei.

530 kcal

20 min. bereiden

3.1/5

(21)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • rasp


Allerhande Box Week 45 2019 - Allerhande Box Week 45 2019

Aan de slag

  1. Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in parten.

  2. Snipper ondertussen de sjalotten. Verhit de olie in de hapjespan en fruit de sjalot 1 min. Voeg de boerenkool toe en bak 2 min. Voeg de bloemkoolrijst, broccolirijst, rozijnen en kaneel toe en bak nog 3 min.

  3. Schil en rasp de winterpeen. Laat de tonijn uitlekken. Vang 4 el van de olie op (per 4 personen). Snijd de peterselie fijn.

  4. Schep de winterpeen, de opgevangen tonijnolie, tonijn en peterselie door het broccoli-bloemkoolmengsel en breng op smaak met peper. Verdeel over een schaal en verdeel de eiparten erover.

  • algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Wat vond je van dit recept?

Tabouleh met boerenkool, tonijn & gekookt ei

Tabouleh is een Libanese salade die je zelf kunt vullen. Deze variant is met veel groenten, tonijn en ei.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig