Dutch nachos
Dutch nachos

Dutch nachos

Deze verkaasde nacho's zijn herkenbaar Hollands.

10 min. bereiden
10 min. oventijd
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

tortillachips naturel

175 g

geraspte Goudse belegen kaas 48+

100 g

Amsterdamse ui in pot

75 g

dijonnaise

1 el

water

200 g

ossenworst

10 g

verse krulpeterselie

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm)

Deze verkaasde nacho's zijn herkenbaar Hollands.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe achtereenvolgens de helft van de tortillachips, de helft van de kaas, de rest van de tortillachips en de rest van de kaas in de ovenschaal. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.

2

Snijd ondertussen de Amsterdamse uien in kwarten. Meng de dijonnaise met het water. Snijd de ossenworst in blokjes van 1 cm en de peterselie grof.

3

Neem de tortillachips met kaas uit de oven en bestrooi met de ui, ossenworst en peterselie. Besprenkel met de dijonnaise.

tip

Dutch nachos

Instructievideo - 00:17 min.