bewaar
Vitello-tonnatorolletjes
Vitello-tonnatorolletjes
bewaar

Vitello-tonnatorolletjes

15 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

24 porties

2

ansjovisfilets in olie in blik

160 g

tonijnstukken in olijfolie

½

citroen

2 el

mayonaise

2 el

kappertjes

4

tortillawraps

125 g

kalfsfricandeau

30 g

rucolasla

Dit heb je nodig

  • rasp

  • staafmixer met hoge beker

  • satéprikkers

Aan de slag

1

Laat de ansjovis en tonijn uitlekken. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Doe de tonijn, ansjovis, mayonaise, het citroensap en -rasp in een hoge de hoge beker en pureer tot een gladde saus. Breng de tonijnsaus op smaak versgemalen zwarte peper en meng de kappertjes erdoor.

2

Bestrijk de tortillawraps met de tonijnsaus en verdeel daar de plakjes fricandeau over. Verdeel er wat rucola over en rol strak op. Snijd 1 cm de zijkanten eraf en snijd in plakken van 2½ cm. Steek in elk rolletjes een prikker.

variatietipDit recept kun je ook maken met varkensfricandeau dan heet het ‘maiale tonnato’

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vitello-tonnatorolletjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig