bewaar
Traybake met kriel, paprika & Catalaanse worstjes
Traybake met kriel, paprika & Catalaanse worstjes
bewaar

Traybake met kriel, paprika & Catalaanse worstjes

Een kleurrijk gerecht waarbij de oven al het werk doet!

10 min. bereiden
35 min. oventijd
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

biologische ui

6

Catalaanse worstjes

800 g

voorgekookte krieltjes

14 g

al-andalus

2 el

arachideolie

2

rode puntpaprika

1

courgette

400 g

rivolo-cherrytomaten

15

verse krulpeterselie

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Een kleurrijk gerecht waarbij de oven al het werk doet!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Snijd de uien in parten, halveer elke worst en verdeel samen met de krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de al-andalus, besprenkel met de olie en schep om. Rooster 10 min. in het midden van de oven.

3

Verwijder ondertussen de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in ringen. Snijd de courgette in de lengte in vieren en snijd elk part in stukken van 2 cm.

4

Neem de bakplaat uit de oven, schep om met de paprika, courgette en tomaatjes en rooster nog 25 min. in het midden van de oven.

5

Snijd de peterselie fijn en bestrooi de traybake ermee.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.