Eenpansnoedels met vega kip en wokgroente
Eenpansnoedels met vega kip en wokgroente

Eenpansnoedels met vega kip en wokgroente

Groente, kip en eiermie in één pan: comfort food to the max.

10 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

10 g

gember

1 el

arachideolie

175 g

stukjes als kip

250 g

eiermie

600 g

Thaise wokgroente

200 ml

kokosmelk

750 ml

heet water

1

groentebouillontablet

1

limoen

3 el

sojasaus less salt

Groente, kip en eiermie in één pan: comfort food to the max.

Aan de slag

1

Pers de knoflook. Schil en snijd de gember fijn. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de stukjes als kip 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 min. mee.

2

Halveer de eiermie met je handen en voeg toe aan de stukjes als kip. Voeg de wokgroente, kokosmelk, heet water en het bouillontablet toe en laat zonder deksel 5 min. koken. Schep regelmatig om.

3

Pers ondertussen de limoen uit. Zet het vuur onder de wok of hapjespan uit en breng het gerecht op smaak met het limoensap en de sojasaus.