Rijkgevulde groente-enchilada’s met mais & geraspte kaas

Groente-lovers opgelet! Deze wraps zijn helemaal veggie-vriendelijk.

645 kcal

25 min. bereiden, 25 min. oventijd

4.1/5

(30)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 eetlepel milde olijfolie

    milde olijfolie

  • 450 gram macaroni-spaghettigroente

    macaroni-spaghettigroente

  • 1.5 eetlepel picadillo

    picadillo

  • 425 gram Pomodorini di Collina tomaten in blik

    Pomodorini di Collina tomaten in blik

  • 300 gram mais in blik

    mais in blik

  • 200 gram kidneybonen in blik

    kidneybonen in blik

  • 8 volkoren tortillawraps

    volkoren tortillawraps

  • 100 gram geraspte Goudse belegen 30+ kaas

    geraspte Goudse belegen 30+ kaas

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

  • ovenschaal (30 x 40 cm, ingevet)


2020 week 19-20 - 2020 week 19-20

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de macaroni-spaghettigroente samen met de picadillo 3 min. op middelhoog vuur.

  2. Doe ondertussen de pomodorini in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Voeg ⅔ van de tomatensaus toe aan de macaroni-spaghettigroente, breng aan de kook en laat zonder deksel op de pan 10 min. op laag vuur stoven.

  3. Laat de mais en bonen uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Voeg de laatste minuut van de stooftijd toe aan de macaroni-spaghettigroente en stoof nog 1 min. mee. Breng op smaak met peper.

  4. Verdeel het mengsel over de wraps, rol strak op en verdeel de rollen over de ovenschaal. Verdeel de rest van de tomatensaus en de geraspte kaas erover. Bak in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.

  • combinatietipNog meer groente? Eet dit gerecht met ijsbergslamelange.

Wat vond je van dit recept?

Rijkgevulde groente-enchilada’s met mais & geraspte kaas

Groente-lovers opgelet! Deze wraps zijn helemaal veggie-vriendelijk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig