Rijkgevulde groente-enchilada’s met mais & geraspte kaas
Groente-lovers opgelet! Deze wraps zijn helemaal veggie-vriendelijk.
645 kcal
25 min. bereiden, 25 min. oventijd
Ingrediënten
Aantal personen
2 eetlepel milde olijfolie
milde olijfolie
450 gram macaroni-spaghettigroente
macaroni-spaghettigroente
1.5 eetlepel picadillo
picadillo
425 gram Pomodorini di Collina tomaten in blik
Pomodorini di Collina tomaten in blik
300 gram mais in blik
mais in blik
200 gram kidneybonen in blik
kidneybonen in blik
8 volkoren tortillawraps
volkoren tortillawraps
100 gram geraspte Goudse belegen 30+ kaas
geraspte Goudse belegen 30+ kaas
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker
ovenschaal (30 x 40 cm, ingevet)
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2020 week 19-20 - 2020 week 19-20
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de macaroni-spaghettigroente samen met de picadillo 3 min. op middelhoog vuur.
Doe ondertussen de pomodorini in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Voeg ⅔ van de tomatensaus toe aan de macaroni-spaghettigroente, breng aan de kook en laat zonder deksel op de pan 10 min. op laag vuur stoven.
Laat de mais en bonen uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Voeg de laatste minuut van de stooftijd toe aan de macaroni-spaghettigroente en stoof nog 1 min. mee. Breng op smaak met peper.
Verdeel het mengsel over de wraps, rol strak op en verdeel de rollen over de ovenschaal. Verdeel de rest van de tomatensaus en de geraspte kaas erover. Bak in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.
- combinatietipNog meer groente? Eet dit gerecht met ijsbergslamelange.
Rijkgevulde groente-enchilada’s met mais & geraspte kaas
Groente-lovers opgelet! Deze wraps zijn helemaal veggie-vriendelijk.

hoofdgerecht
4 personen
645 kcal
25 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de macaroni-spaghettigroente samen met de picadillo 3 min. op middelhoog vuur.
Doe ondertussen de pomodorini in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Voeg ⅔ van de tomatensaus toe aan de macaroni-spaghettigroente, breng aan de kook en laat zonder deksel op de pan 10 min. op laag vuur stoven.
Laat de mais en bonen uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Voeg de laatste minuut van de stooftijd toe aan de macaroni-spaghettigroente en stoof nog 1 min. mee. Breng op smaak met peper.
Verdeel het mengsel over de wraps, rol strak op en verdeel de rollen over de ovenschaal. Verdeel de rest van de tomatensaus en de geraspte kaas erover. Bak in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.
combinatietip:Nog meer groente? Eet dit gerecht met ijsbergslamelange.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el milde olijfolie
450 g macaroni-spaghettigroente
1½ el picadillo
425 g Pomodorini di Collina tomaten in blik
300 g mais in blik
200 g kidneybonen in blik
8 volkoren tortillawraps
100 g geraspte Goudse belegen 30+ kaas
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker
ovenschaal (30 x 40 cm, ingevet)




