Pis­to­let met fi­let­reep­jes, rauw­kost en sa­té­saus

Lang in de keuken staan voor een uitgebreid belegd broodje? Niet nodig met dit handige recept.

(0) waardeer
aziatisch lunch Lang in de keuken staan voor een uitgebreid belegd broodje? Niet nodig met dit handige recept. 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bestrooi de filetlapjes met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de filetlapjes in 3 min. gaar. Keer halverwege. Neem uit de pan, snijd in reepjes en schep om met de ketjap.
  2. Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Snijd de pistolets open. Verdeel de botersla, rauwkost, filetreepjes en satésaus erover. Bestrooi met de gebakken uitjes en serveer direct.

bereidingstip:

De filetlapjes kun je ook grillen op de barbecue.

variatietip:

Houd je van pittig? Probeer dan de variant hot satésaus kant & klaar eens!

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 55 g
    waarvan suikers 11 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 960 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Pistolet met filetreepjes, rauwkost en satésaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pis­to­let met fi­let­reep­jes, rauw­kost en sa­té­saus

1
1
  • 350 g filetlapjes à la minute

Bestrooi de filetlapjes met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de filetlapjes in 3 min. gaar.

2
2
  • 2 el ketjap manis

Keer halverwege. Neem uit de pan, snijd in reepjes en schep om met de ketjap.

3
3
  • 100 g Wijko satésaus

Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4
4
  • 4 witte pistolets
  • 100 g botersla
  • 150 g rauwkost Amsterdamse ui

Snijd de pistolets open. Verdeel de botersla, rauwkost, filetreepjes en satésaus erover.

5
5
  • 50 g gebakken uitjes

Bestrooi met de gebakken uitjes en serveer direct.

bereidingstip:

De filetlapjes kun je ook grillen op de barbecue.

variatietip:

Houd je van pittig? Probeer dan de variant hot satésaus kant & klaar eens!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.