bewaar
Pittige noedelsalade met mangodressing
Pittige noedelsalade met mangodressing
bewaar

Pittige noedelsalade met mangodressing

Deze noedelsalade heb je al in 15 minuten op tafel.

15 min. bereiden
pittig
19waarderingen

Ingrediënten

2 personen

160 g

mienestje

1

limoen

2½ el

Hellmann's mayonaise

175 g

verse zongerijpte mangostukjes

7½ g

verse munt

½

rode peper

150 g

gerookte kipfilet

400 g

courgettespaghetti

30 g

pittige kiemgroente

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

Deze noedelsalade heb je al in 15 minuten op tafel.

Aan de slag

1

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water.

2

Boen ondertussen de limoen schoon en rasp de groene schil van de halve vrucht. Pers die helft uit en snijd de andere in partjes. Doe het limoenrasp en 1 el -sap (per 2 personen) met de mayonaise en mango in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Snijd de blaadjes munt fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

4

Snijd de kipfilet in plakjes. Meng de dressing door de noedels en schep de munt, rode peper, courgettespaghetti en kip erdoor. Garneer met de kiemgroente.

algemeen De overgebleven kiemgroente is ook erg lekker op een broodje.

serveertipLekker met gezouten cashewnoten.