bewaar
Healthy Living In Heels’ spinazie-kipsalade
Healthy Living In Heels’ spinazie-kipsalade
bewaar

Healthy Living In Heels’ spinazie-kipsalade

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze spinazie-kipsalade van Healthy Living In Heels.

20 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

sperziebonen

250 g

cherrytomaten

200 g

babyspinazie

120 g

licht pittige kiemgroente

300 g

gerookte kipfilet

130 g

Manchego kaas

100 g

pijnboompitten

4 el

verse honing-mosterddressing

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze spinazie-kipsalade van Healthy Living In Heels.

Aan de slag

Begin met het koken van de sperziebonen in een pan met kokend water. Bereid ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaten en mix met de babyspinazie, kiemgroente, gerookte kip en sperziebonen in een schaal. Schaaf de manchego in plakjes, houd wat achter en voeg de rest samen met de pijnboompitten toe aan de salade. Mix het geheel met de honing-mosterd dressing en top de salade af met de rest van de manchego.

Healthy Living In Heels’ spinazie-kipsalade

Instructievideo - 00:15 min.